Gå till innehållet
Shoppa allt för dit drömbad
Shoppa allt för dit drömbad

CLASSIC

En perfekt klassisk badrumslösning

Upptäck BDA Livings Classic-serie - en kollektion som hyllar den klassiska designens tidlösa skönhet samtidigt som den erbjuder en värld av anpassningsmöjligheter. Denna serie är skapad för att möta din unika vision och stil med nästan oändliga kombinationer som gör att du kan anpassa ditt badrum in i minsta detalj. Varje möbel i Classic-serien är designad med både skönhet och funktionalitet i åtanke, vilket gör den lätt att integrera i det moderna danska hemmet. Möblerna är inte bara ett tillägg till ditt badrum, utan en investering i ett utrymme som speglar din personliga smak och samtidigt uppfyller dina praktiska behov.

SKRÄDDARSY DIN LÖSNING

Skapa ditt unika badrum med BDA Living

Med de smarta modulmöblerna från BDA Living har du friheten att kombinera och blanda storlekar, färger och element som du vill. Så om du har hittat en design du gillar, men vill ha olika handtag eller handfat, kan du snabbt kontakta oss för att höra om dina möjligheter – så kvittrar vi med ett icke bindande erbjudande på din badrumsdesign.

Klassisk badrumsmöbelserie

Skapa en röd tråd i ditt badrum genom att komplettera inredningen med ett komplett badrumsset från Classic-serien bestående av badrumsmöbler och ett matchande högskåp med matchande front. Classic-serien kommer med handtag, och om du har en speciell förfrågan om vilka handtag du skulle vilja ha, men inte kan hitta den specifika möbeln på vår hemsida, kan du kontakta oss på mail eller telefon så kan vi tillsammans ta reda på en lösning .

Det mäter

Se andra badrumslösningar

Modulära lösningar

Vi gör modulära lösningar skräddarsydda efter dina behov

2-10 års garanti

Alla våra badrumsmöbler har antingen 2, 5 eller 10 års garanti, så du är garanterad en lång livslängd i ditt badrum

20+ års erfarenhet

Vi vet vad som är viktigt när man renoverar badrum med 10 000+ badrum i vår portfölj