Badrum Dansk design badrumsmöbler

DANSK DESIGN OCH KVALITET - TILL LÅGA ONLINEPRISER

Vilka är vi?

HomeTomato är en ambitiös ny badrumsförsäljare med huvudkontor i Danmark. Vi grundades 2019 men har över 20 års branscherfarenhet.
Vårt företag började med drömmen om att förse våra kunder med personliga badrumslösningar - i hög kvalitet och till ett rimligt pris.

VI ÄLSKAR BADRUM

Vi tillbringar i genomsnitt 885,8 dagar av våra liv i badrummet och därför är det viktigt att det fungerar i vardagen - men det skall också vara ett rum du tycker om att vara i.


Det är därför vi vill hjälpa dig att uppfylla dina badrumsdrömmar och komma med en lösning som är exakt anpassad till dina behov,
önskemål och din budget.

Badrum Black & Gold badrumsmöbel dusch badkar matt svart

DANSK DESING OCH KVALITET

Vi brinner för dansk design och kvalitetsprodukter. Vi arbetar i koncept som vi har valt att kalla Fjäll, Fjord och Strand, och som är inspirerade av den vackra skandinaviska naturen omkring oss.

Vi vet att kvalitet och materialval går hand i hand och därför tillverkas våra produkter i material som vi vet kommer att kunna klara både fukt och slitage.


Du skall känna dig trygg när du beställer hos oss. Det är därför vi ger mellan 5 och 10 års garanti på hela vårt sortiment.


Du kan därför tryggt beställa möbler eller tillbehör till ditt nya badrum, eftersom vi kommer att göra vårt yppersta för att du ska vara nöjd - även om något mot formodan skulle gå fel.

Bordsskivor steinkjer betong

NYTT BADRUM? ENKELT OCH ONLINE

Vi är ett online-badrumsföretag. I stället för att behöva ha långa möten med en säljare i butiken har vi valt att utmana det gamla sättet att köpa badrumsartiklar på. Allt ligger på nätet och vi hjälper dig gärna på chatten - eller ring till oss!

Vi utforskar kontinuerligt allt inom de senaste trenderna och trenderna för badrumsdesign - och lägger resultaten online så att du enkelt kan lägga till dem i din korg och snabbt gå vidare med ditt badrumsprojekt.

Copenhagen badrumsmöbel

Möt vårt team

Vi är inte som de andra traditionella badföretagen. Men du kan ändå alltid få kvalificerad rådgivning och hjälp - det viktigaste för oss är att du blir nöjd.


Vi kan självklart hjälpa till med skräddarsydda lösningar
och utforma icke-bindande erbjudanden om du har något specifikt i åtanke.

Annars är du välkommen att välja en av våra många fördesignade lösningar.

Du kan enkelt komma i kontakt med oss genom att ringa oss på +45 6026 6565, eller skriva till oss på info@hometomato.se

Martin Rasmussen

Försäljning

Morten Boje

Försäljning / Digital

Linda Møllegaard

Support

Sonny Mogensen

Support

Marie Johannesen

Marknadsföring