Gå till innehållet
Shoppa allt för dit drömbad
Shoppa allt för dit drömbad
Därför måste din nästa toalett vara en duschtoalett

Därför måste din nästa toalett vara en duschtoalett

Duschtoiletter är den senaste innovationen inom toaletter, och är värd att överväga att byta till om du funderar på att byta ut din traditionella toalett. En elektrisk toalett är den idealiska lösningen för dig som vill förbättra din personliga hygien och öka komforten vid badrumsbesök, med lyxiga funktioner som sätesvärme och lufttorkning, samtidigt som du gör ett miljövänligt val genom att minska din förbrukning av toalettpapper. Har vi väckt ditt intresse? Hitta vår Fjäll Duschtoalett här.

Vad är en duschtoalett?

En duschtoalett, eller en elektronisk bidé, är en toalett med fast munstycke som sprutar en stråle av varmvatten för rengöring vid toalettbesök. Vidare kan en japansk toalett, som de också kallas, ha funktioner som lufttorkning och sätesvärme m.m.

Designet på vores Fjäll elektriske toilet er selvfølgelig helt i stil med indretningsstilen på det moderne skandinaviske badeværelse

Berättelsen om duschtoaletten

Den japanska toaletten uppfanns för mer än 40 år sedan av det japanska företaget TOTO. I dag är duschtoaletten den mest använda toaletten i Japan, men på senare år har vi även börjat se trenden inom danska badrum.

Får aldrig slut på toalettpapper igen

Med en elektrisk duschtoalett kan toalettpapper bli ett minne blott i ditt hushåll. Bidétoaletten är fantastisk för att få dig ren, och kan bidra till förbättrad intimhygien genom den skonsamma vattenrengörings- och torkfunktionen.

En duschtoalett kan vara särskilt fördelaktigt för seniorer och funktionshindrade som har nedsatt rörlighet. Här kan toaletten t.ex. bidra till att minska risken för hudirritation, infektioner och förebygga mag-tarmproblem, eftersom det kan bidra till att upprätthålla en bättre analhygien.

Och när vi redan pratar om toalettpapper kan att valet en elektrisk toalett framför en traditionell toalett också vara ett hållbart val, eftersom din minskade förbrukning av toalettpapper bidrar till att minska miljökostnaderna för tillverkning av toalettpapper.

En oversigt over vores douchetoilet, inkl. et billede af toilettet fra siden, et close up af toilettet der ikke har nogen skyllekant, og en gif der vise hvordan vanddysen bevæger sig.

En översikt över vår duschtoalett, inkl. en bild på toaletten från sidan, en närbild på toaletten som inte har någon spolkant och en gif som visar hur vattenstrålen rör sig.

 

Kanske sitter du fortfarande tillbaka och tycker att en japansk toalett låter lite dumt, men det är faktiskt helt banbrytande inom personlig hygien och badrumskomfort, vilket våra många nöjda kunder entusiastiskt kan vittna om:

 

Jag har installerat och tagit min toalett i bruk. Det är det bästa köpet jag någonsin gjort. Alla borde ha en japansk toalett. Väldigt Nöjd!

- Charlotte J.

Jag tog chansen och köpte en duschtoalett från Hometomato.dk. När jag skriver tog chansen, så är det på grund av priset. Det lät för bra för att vara sant. Mellanprismodellerna får mycket kritik och de dyra kostar runt 61 000 SEK och uppåt, vilket är lite i överkant. Igår var den äntligen helt klar med ström inkopplad, så den fick stå ut med sitt elddop. Det fungerar! – och det fungerar bra. Det är diskret blått ljus när det blir mörkt ute och blått ljus på toaletten. Behagligt varm i sätet. Sugningen startar när du sitter på toaletten. Oklanderlig rengöring efter behov, och strålens läge, typ och hårdhet kan justeras. Den har de funktioner jag behöver, vilket gör det till ett fantastiskt köp.

- Britta M.

 

Toaletten är superbra. Det är bara en upplevelse som alla ska ha möjlighet att få.

- Böj.

Har inte haft bidén tidigare, men våra förväntningar har infriats.

- Michael S.

Toaletten fungerar långt över förväntan när man jämför prisskillnaden med liknande produkter. Vi är supernöjda med vår nya toalett.

- Jens S.

Fire billeder af vores Fjäll douchetoilet tilsendt at tilfredse kunder. Skal du være vores næste køber af et elektrisk toilet?

Fyra bilder på vår Fjäll duschtoalett skickade till nöjda kunder. Ska du bli vår nästa köpare av en elektrisk toalett?

Köp duschtoaletter på HomeTomato.se

Hos HomeTomato.se hittar du vårt bästa erbjudande på en elektrisk toalett med fantastiska funktioner till ett mycket skarpt pris. Vår Fjäll Duschtoalett har alla fördelar och funktioner som du även hittar hos andra leverantörer, men du får den av oss till kanske det lägsta priset i Sverige - Och den kommer fortfarande med 5 års garanti! Handla Fjäll Douchetoilet utan spolkant här.

Ska jag välja höger- eller vänstervänd?
Varför välja Hometomato ?