Gå till innehållet
Shoppa allt för dit drömbad
Shoppa allt för dit drömbad
Ska jag välja höger- eller vänstervänd?

Ska jag välja höger- eller vänstervänd?

Om du är osäker på om du ska välja ditt badkar eller spa som höger- eller vänstervänt, läs mer här och lär dig mer om de inredningsmöjligheter de erbjuder. Om du ska bygga nytt kan du hitta inspiration till hur du kan ordna ditt badrum i förhållande till storleken, samt de element du vill ha in. Det är viktigt att tänka igenom designen så att golvlutning, placering av vattenavlopp och ångspärrar görs rätt.

Vejlefjord

 

Tillgänglighet och funktionalitet är viktigt, särskilt i ett badrum som används varje dag, så det är idealiskt att välja ett badkar eller bubbelbadkar som kompletterar formen på ditt badrum. Om du vill ta tillvara på utrymmet i ditt badrum och därmed utnyttja rummets alla kanter och hörn är det bra att placera spabadet/inbyggda badkaret i kontakt med väggen och mitt emot dörröppningen till rummet . Genom att skapa ett avstånd till rummets största möbel från entrén kommer rummet att framstå som större och mindre kompakt när man kommer in än om man placerar badkaret/spa i förlängning av dörröppningen, och därmed är något av det första man stöter på. . Överväg därför att placera badkaret så att två av dess sidor följer rummets väggar. Se ev exempel på hur du kan inreda ditt badrum i skisserna ovan.

Vejlefjord finns både som badkar och inomhusspa i premium- och exklusiva modeller. Hitta varianterna här.

 

Swaneke Combi

 

En ytterligare övervägande du måste göra när du inreder ditt badrum är att skapa "zoner" i rummet. Det betyder att om du vill ha både duschkabin och badkar eller spabad så är det idealiskt att ordna rummet på ett sådant sätt att dessa element är en förlängning av varandra, så att du kan skapa en 'badzon'. Detta kommer att skapa en snygg och tydlig badrumsdesign. Du kan också välja att inkludera ett duschset till ditt badkar om du har ett mindre badrum, se exempel ovan. Hitta alla duschset här.

Svaneke Combi finns både som badkar och spabad i premium och exklusiva modeller. Hitta dem här.

Hur man inreder det lilla badrummet
Därför måste din nästa toalett vara en duschtoalett