Gå till innehållet
Shoppa allt för dit drömbad
Shoppa allt för dit drömbad
Varför välja Hometomato ?

Varför välja Hometomato ?

På Hometomato förstår vi att badrummet är ett personligt utrymme som ska spegla din individuella stil och möta dina behov. Vårt omfattande utbud av produkter inklusive badrumsmöbler, högskåp, speglar, bubbelbadkar, badkar, duschset och armaturer säkerställer att du hittar precis det du behöver. Detta gäller oavsett om du ska göra en omfattande badrumsrenovering och därför är ute efter att skapa ett helt nytt badrum eller om du vill ge ditt nuvarande badrum en uppgradering. Om du ännu inte vet vilken inredningsstil du har kan du hitta inspiration här.

Badrumsmöbelserien "Fjäll" - Flexibla lösningar

Ett av våra populäraste erbjudanden är modulserien "Fjäll". Denna serie har designats med flexibilitet i åtanke, så att du kan sätta ihop en badrumsdesign som inte bara kompletterar storleken på ditt badrum utan också dess unika stil. Fjäll-serien är det perfekta valet för dig som vill ha en skräddarsydd och personlig lösning som kan anpassas efter individuella preferenser och badrumsspecifikationer. Har du ett litet badrum eller en gästtoalett kan du hitta inspiration till hur du kan inreda det lilla badrummet här.

Fjällsmöblerna behandlas sex gånger med en UV-beläggning, vilket säkerställer att färgerna förblir motståndskraftiga mot solens blekande effekt. De är designade med mjukstängande lådor, som ser till att lådorna stänger mjukt och tyst, vilket också skyddar fingrar från att klämmas – en viktig säkerhetsfunktion, speciellt i hem med små barn. Möbelns ytor är designade för att vara lätta att rengöra och eventuella fingermärken eller fläckar kan snabbt tas bort utan svårighet. Badrumsmöbeln är lätt att installera i badrummet tack vare de användarvänliga instruktionerna som medföljer.

Exklusiva snickerier badrumsmöbler - För den kräsna köparen

Om du däremot letar efter något helt unikt erbjuder vi även exklusiva badrumsmöbler inom snickeri. Denna dansktillverkade badrumsmöbel ger en touch av lyx till alla badrum. Våra badrumsmöbler för snickeri är idealiska för dig som inte vill kompromissa med estetik eller kvalitet.

Omfattande garanti

Vi står bakom kvaliteten på våra produkter, vilket återspeglas i vårt garantierbjudande. Beroende på produkt erbjuder vi 2, 5 eller 10 års garanti. Detta är vårt löfte till dig att produkterna du köper på Hometomato är gjorda för att hålla.

Hög kundnöjdhet

Vårt engagemang för kvalitet och kundservice återspeglas i vår höga kundnöjdhet, vilket bekräftas av våra 4,8 stjärnor på Trustpilot. Detta bevis på kundnöjdhet garanterar att din upplevelse med Hometomato kommer att uppfylla samma höga krav. Hos Hometomato erbjuder vi även fri frakt på alla våra badrumsprodukter vid köp över 1.500 SEK, och vi kan leverera ditt drömbadrum på 1-7 arbetsdagar.

Genom att välja Hometomato får du inte bara en produkt, utan en lösning som garanterar kvalitet och tillfredsställelse från det ögonblick du bestämmer dig för oss till slutförandet av ditt badrumsprojekt. Låt oss hjälpa dig att förverkliga ditt drömbadrum.

Därför måste din nästa toalett vara en duschtoalett
Detta måste du tänka på innan du köper en handdukstork