Gå till innehållet
Shoppa allt för dit drömbad
Shoppa allt för dit drömbad
Hur man inreder det lilla badrummet

Hur man inreder det lilla badrummet

Slimline

Slimline-serien består av rymliga och kompakta badrumsmöbler i stilren design. Slimline-möblerna är vägghängda och har ett djup på endast 35 cm och är därför perfekta för det mindre badrummet eller gästtoaletten. Slimline-serien består av serierna Klassisk, Modern Integrerad och Klassisk Integrerad och i dessa set ingår underskåptvättställ och fronter med handtag eller integrerat handtag. Så om du är osäker på hur du skall utforma ditt badrum, som är i ett mindre i storlek, oroa dig inte, här är de tre exemplen som presenteras för att göra ditt val enklare.

 

Klassisk

 

Klassisk Slimline med Risinge tvättställ ger en exklusiv design och med sin kompakta storlek frigör möblerna utrymme och är därmed lätta att möblera i det mindre badrummet eller gästtoaletten. Badrumsmöblerna finns även med handfaten  Haraldslund, Lillesand och Lillehammer. Badrumsmöbeln Klassisk Slimline finns i färgerna matt vit, matt grå och matt svart och i bredderna 60 cm och 80 cm.

Förvaringsutrymme i små badrum är oumbärligt. Även med Slimline-serien är det möjligt att få lådförvaring och till och med med två lådor, så du behöver inte kompromissa med det praktiska även om utrymmet är knappt.

 

Modern integrerad

Modern Integrated Slimline badrumsmöbel har ett estetiskt och minimalistiskt utseende tack vare badrumsmöbelns design, inklusive den mattsvarta färgen och det integrerade handtaget och handfatet. Modern Integrerad Slimline badrumsmöbel finns med Risinge tvättställ, som syns på bilden, eller tvättstället Lillehammer. Badrumsmöblerna finns i bredderna 60 cm och 80 cm, och om du vill ha extra förvaringsutrymme kan du lägga till ett Modern Integrerad högskåp som utnyttjar rummets höjd, så du behöver bara en bredd på 32 cm för att få det här alternativet.

 

Klassisk integrerad

Badrumsmöblerna Klassik Integrerad Slimline har en harmonisk design och finns i färgerna matt svart, matt grå och matt vit, så det finns många möjligheter att skapa det utseende man önskar. Du kan dock lura dig till ett större badrum genom att inreda med ljusare färger och material. Ljusa färger har en effektiv effekt på känslan av rymd, vilket automatiskt får rummet att kännas större. Använd därför vitt eller ljusa färgtoner som basfärg för större ytor som väggar och golv. Om du även vill ha färg i badrummet kan det ske genom inredningsprodukter som tandkrus, tvålkoppar, handdukar m.m. som också är lättare att byta ut när du vill ge rummet ett nytt visuellt uttryck.

 

Badrumsmöblerna finns i bredderna 60, 80 och 100 cm, alla med ett djup på endast 35 cm. Badrumsmöblerna har ett integrerat handtag och handfat och kan fås med tvättställen Risinge eller Lillehammer.

 

Att inreda badrummet med en spegel gör att badrummet upplevs som större eftersom dagsljus och artificiellt ljus reflekteras i spegeln och skapar en extra dimension. För mindre badrum är LED-speglar det perfekta valet tack vare den extra ljuseffekten som lyser upp rummet. Du kan hitta t.ex. LED-speglar och LED-lampor för speglar på vår webbplats.

Vet du vilken stil du har I ditt hem?
Ska jag välja höger- eller vänstervänd?