Gå till innehållet
Shoppa allt för dit drömbad
Shoppa allt för dit drömbad
Vet du vilken stil du har I ditt hem?

Vet du vilken stil du har I ditt hem?

Ta reda på vilken inredsningsstil som passar dig - Läs med här...

Har du svårt att hitta den röda tråden i din inredning? Här får du fem förslag på hur du kan kombinera hemmets element för att skapa en harmonisk och elegant stil. Välj helt enkelt den stil som passar dig och slipp förvirringen med att möblera om.

 

Nordfeld

– Välkomna naturen

 

Vill du införliva naturen i ditt hem kan detta göras genom Nordfeld-serien som finns i denna vackra mattgröna färg. Genom att ta med denna färg i dina möbelval får du ett stilrent och energiskt uttryck, som samtidigt bidrar till en lugn atmosfär i ditt rum. Serien erbjuder alla element i den gröna färgen, och genom att kombinera alla element kan du skapa ett komplett badrum. Elementen kan bestå av badrumsmöbel, högskåp och spegel. Den röda (gröna) tråden är omisskännlig.

 

Wien

– Minimalism i framkant

 

Denna design är för dig som vill ha en minimalistisk utseende för ditt badrum, och som samtidigt vill uppnå en estetisk design som klarar av att möta alla behov, då funktionaliteten är i toppklass. Du kan inte heller gå fel när det gäller kvaliteten, eftersom materialens kvalitet säkerställer hållbarhet och ökar livslängden. Dessa rena och tydliga linjer är perfekt anpassade till den moderna livsstilen, och även om möbeldesignen är tilltalande för ögat, kommer den också att göra rengöringen lättare och okomplicerad tack vare de släta och enkla ytorna.

 

Stockholm

- Lätt och elegant

 

Denna eleganta och tidlösa möbeldesign är för dig som vill ha ett ljust och snyggt badrum, och genom de fina detaljerna i ett tvättställ i matt metall och öppet underskåp, som kan sättas fast eller tas bort efter önskemål och behov, får du en känsla av lyx i din vardag, samtidigt som du ger dig extra förvaringsutrymme eller möjlighet att visa dekorativa inrednings- eller badrumselement. Med denna design uppnår du en lugn och balanserad atmosfär, vilket behövs i en hektisk vardag.

 

New York

– Hemtrevligt och mysigt

 

Genom att möblera ditt badrum med New York-serien är det möjligt att skapa en hemtrevlig och personlig miljö. Med sina diskreta detaljer skapar dessa badrumsmöbler ett raffinerat och romantiskt utrymme. New York-serien kompletteras även av Svelvik tvättställ, som är fristående porslinstvättställ som är slitstarka och lätta att rengöra.

Du kan bland annat välja att ta med F-handtag som syns på bilden till höger eller H-handtag som syns till vänster i bilden ovan. Genom att införliva mässingsdetaljer i tvättställsblandaren och handtagen tillför du värme till rummet samt en design med kant.

 

Vedbæk

- Coola toner

 

Om du vill skämma bort dig lite extra och inte har tid med en spavistelse kan du skapa din egen spa- och wellnessavdelning genom att köpa ett badkar från Vedbæk-serien, som finns i fem olika färgvarianter. Du kan komplettera designen med ett Dragør-badkarsblandre  i krom, mattsvart eller polerad mässing, och med detta kan du nu varje kväll unna dig en spaupplevelse i din egen personliga spaavdelning.

Du kan även förstärka wellness-känslan genom att värma dina handdukar på vår Eldo handdukstorkare, som snyggt förvarar dina handdukar och ser till att du alltid har torra och varma handdukar.

Rengöring av metallvaskar
Hur man inreder det lilla badrummet